13 Jun

Vertrek Liesbeth als mede-eigenaar

Nieuws

Vandaag heeft Liesbeth het definitieve besluit genomen om onze praktijk per 1 september als maat (mede-eigenaar) te gaan verlaten.

Na haar hernia operatie in 2015 is ze helaas nooit helemaal klachtenvrij geweest. Ze begint steeds meer te merken dat het lichamelijk niet meer op te brengen is, om zich voor 100% in te zetten voor onze verloskundige praktijk. Zeker niet als je bedenkt dat ze samen met haar man ook nog een gezin met drie prachtige kinderen heeft. 

Ze heeft dus de dappere keus gemaakt om te stoppen met haar fulltime baan als verloskundige. Ze zal zich vanaf 1 september gaan richten op een nieuwe carrière binnen het management van een kraamzorgorganisatie en als zelfstandig coach. 
Een gedeelte van haar werkzaamheden zal worden opgevangen door Lianne Zondag die jullie nu al kennen als onze vaste waarneemster.

Maar gelukkig raken we Liesbeth niet helemaal kwijt, want in geval van ziekte of vakantie mogen wij nog altijd op haar teug vallen. 

We wensen Liesbeth alvast heel veel succes in haar nieuwe carrière en gaan nog een paar maanden van haar genieten als vaste collega binnen ons team.