De praktijk

Wij zijn een praktijk met drie enthousiaste verloskundigen en een vaste waarneemster:  Margretha, Lianne, Renda en Simone
Wij werken al jarenlang samen en hechten veel waarde aan ons stabiele team. In geval van ziekte of  tijdens vakantie of ziekte, proberen we altijd voor elkaar in te vallen. In geval van uiterste nood, hebben we altijd de verloskundigen praktijk uit Leerdam om op terug te vallen.

Daarnaast werken we met een praktijkassistente, Wanda. Hierdoor kunnen we de wachttijd tijdens het spreekuur minimaliseren, worden we weinig gestoord door telefoontjes tijdens het spreekuur en houden we extra tijd over voor persoonlijke aandacht voor jou. 
 
Je ziet ons diverse keren in de zwangerschap, waardoor we een goede band met elkaar opbouwen. Dit persoonlijke contact schept vertrouwen, wat de zwangerschap en bevalling ten goede komt. Verder vinden we het belangrijk dat je je eigen vaste aanspreekpunt binnen de praktijk krijgt, je casemanager.
 
Eén voordeel van het werken met z’n vieren, is dat we altijd continuïteit kunnen garanderen in vertrouwde, bekende zorg, dus ook tijdens ziekte en vakanties. Ons doel is dat jij met een tevreden en goed gevoel terug kan kijken op deze bijzondere periode van zwangerschap, bevalling en kraambed.

 

Recente berichten