Verloskundigen binnen de praktijk

Margretha van Riemsdijk (midden achter)

Als geboren en getogen Trichtse, was ik heel blij dat ik na mijn afstuderen in 1998 aan de Kweekschool voor Vroedvrouwen te Amsterdam, terug kon keren naar de Betuwe. Sinds 16 juli 1998 ben ik werkzaam als verloskundige in Geldermalsen. Dit jaar ben ik dus al bijna 26 jaar werkzaam als verloskundige en nog steeds met 100% passie. Het is heel bijzonder om inmiddels de tweede generatie baby's te mogen verwelkomen. Ik werk sinds de oprichting (01-01-2005) bij de Toekomst als verloskundige en echoscopiste. Naast mijn werk in de praktijk, houd ik mij bezig met Kansrijke Start binnen de gemeente West Betuwe en de protocollen van het Netwerk Geboortezorg Rivierenland. Ik kijk er naar uit jullie te mogen begroeten in onze praktijk en jullie te mogen begeleiden in deze hele speciale periode in jullie leven. 

BIG nummer: 19048870503


Lianne Zondag - McDermott (links)

Na mijn afstuderen in juli 2011, ben ik eerst zes jaar werkzaam geweest als verloskundige en echoscopiste in Culemborg. Sinds 2017 ben ik één van de vaste gezichten bij de Toekomst en werk ik met heel veel plezier in mijn geboortestreek: de Betuwe! In de praktijk verzorg ik ook het anticonceptiespreekuur, waaronder het plaatsen van een spiraaltje. Naast mijn werk in de praktijk vertegenwoordig ik de regionale verloskunde in het Netwerk Geboortezorg Rivierenland en ben ik als onderzoeker bezig met een Promotie-traject (PhD) aan de Universiteit Maastricht. Met veel liefde en passie zet ik mij in voor de verloskunde en ik hoop jullie te mogen ontmoeten in deze bijzondere tijd.

BIG nummer: 09914423203


Renda van Horssen - van Herk (midden voor)

Mijn naam is Renda van Horssen – van Herk. Ik ben dit jaar afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens ziekte, vakantie of afwezigheid zal ik als waarneemster de praktijk versterken. Ik ben geboren en getogen in Geldermalsen en tijdens mijn opleiding tot verloskundige, heb ik meerdere stages gelopen bij praktijk de Toekomst. De praktijk en regio zijn voor mij dus bekend. Ik verwonder me steeds weer over de ontwikkeling van nieuw leven en vind het een eer, dat ik persoonlijke begeleiding mag bieden in deze mooie, maar soms ook moeilijke periode. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.

BIG nummer: 09933256703

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Simone  Das - Jonkers (rechts) vaste waarneemster

Mijn naam is Simone Jonkers, geboren en getogen in Zaltbommel en sinds 2020 samenwonend in Tuil. Vanaf november 2020  werk ik bij de Toekomst.  Na mijn afstuderen aan de Academie Verloskunde in Maastricht ben ik in Limburg en Utrecht werkzaam geweest. Na een aantal jaar werken in een andere regio is het toch wel heel fijn om weer terug te gaan naar Gelderland.
Al sinds jonge leeftijd wist ik dat ik verloskundige wilde worden en na ruim vier jaar studeren werd het dan eindelijk, in januari 2018, werkelijkheid. Met veel plezier begeleid ik (aanstaande) ouders tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed. Geen dag is hetzelfde: dat is wat het vak zo bijzonder én uniek maakt. Naast mijn werk in de praktijk, houd ik mij bezig met Kansrijke Start binnen de gemeente Buren. Ik zie ernaar uit jullie te ontmoeten en te mogen begeleiden tijdens deze speciale periode!

BIG nummer: 39923711403

 

 

 

 

 

Recente berichten