Verloskundigen binnen de praktijk

Margretha van Riemsdijk (links)

Als geboren en getogen Trichtse, was ik heel blij dat ik na mijn afstuderen in 1998 aan de Kweekschool voor Vroedvrouwen te Amsterdam, terug kon keren naar de Betuwe. Sinds 16 juli 1998 ben ik werkzaam als verloskundige in Geldermalsen. Ik werk sinds de oprichting (01-01-2005) bij de Toekomst als verloskundige en echoscopiste. Volgend jaar hoop ik dus mijn  prachtige vak 25 jaar uit te oefenen. Heel bijzonder om inmiddels de tweede generatie baby's te mogen verwelkomen.

BIG nummer: 19048870503


Simone Jonkers (midden)

Mijn naam is Simone Jonkers, geboren en getogen in Zaltbommel en sinds 2020 samenwonend in Tuil. Vanaf november 2020  werk ik bij de Toekomst.  Na mijn afstuderen aan de Academie Verloskunde in Maastricht ben ik in Limburg en Utrecht werkzaam geweest. Na een aantal jaar werken in een andere regio is het toch wel heel fijn om weer terug te gaan naar Gelderland.
Al sinds jonge leeftijd wist ik dat ik verloskundige wilde worden en na ruim vier jaar studeren werd het dan eindelijk, in januari 2018, werkelijkheid. Met veel plezier begeleid ik (aanstaande) ouders tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed. Geen dag ischetzelfde: dat wat het vak zo bijzonder én uniek maakt. Ik zie ernaar uit jullie te ontmoeten en te mogen begeleiden tijdens deze speciale periode!

BIG nummer: 39923711403


Lianne Zondag (rechts)

Na mijn afstuderen in juli 2011, ben ik zes jaar werkzaam geweest als verloskundige en echoscopiste in Culemborg. Sinds het afronden van de Master of Science in Midwifery in 2015 ben ik naast verloskundige ook werkzaam als docent, onderzoeker en beleidsmedewerker in de verloskunde. In de praktijk verzorg ik het anticonceptiespreekuur, waaronder het plaasten van een spiraaltje. Ik vind het erg leuk te werken bij verloskundige praktijk de Toekomst  en hoop jullie te mogen ontmoeten in deze bijzondere tijd.

BIG nummer: 9914423203

 

 

 

Recente berichten