Jouw mening telt!

In de laatste peilig werd onze praktijk beoordeelt met het cijfer 9! 

Ook jij kan je mening delen! Middels het evaluatieformulier dat je per e-mail ontvangt na onze begeleiding, kan je met ons je mening delen over de zorgverlening. Wij stellen dit zeer op prijs. Op deze manier kunnen we zorg steeds weer beter maken.

Je mening mag je ook altijd delen op onze facebookpagina.

Helaas kan het ook voorkomen dat onze begeleiding niet goed is ervaren. Het is heel onprettig rond te moeten lopen met een vervelende ervaring. Daarnaast vinden wij het ook erg vervelend als een zwangere niet het gevoel heeft de beste hulp gekregen te hebben. Misschien ging het om een misverstand, een verschil in mening, een communicatiestoornis

Als je klachten hebt over onze verloskundige hulp of bejegening, stellen we het zeer op prijs als je dit bespreekbaar maakt, ook als het moeilijk is.
Door een open gesprek kunnen we met elkaar bespreken waar het mis ging en of we het vertrouwen weer terug kunnen brengen. Misschien vind je het prettig het gesprek te voeren met een collega van de desbetreffende verloskundige. Dat kan, als je het maar aangeeft.

Als een gesprek met ons onverhoopt niet het probleem oplost, bestaat de mogelijkheid je klacht voor te leggen aan de Klachtenfunctionaris.  Neem contact op met een klachtenfunctionaris via stichting DOKh afdeling klachten en geschillen

 

 

Recente berichten