Verloskundigen binnen de praktijk

Margretha van Riemsdijk- de Nijs (links)

Als geboren en getogen Trichtse, was ik heel blij dat ik na mijn afstuderen in 1998 aan de Kweekschool voor Vroedvrouwen te Amsterdam, terug kon keren naar de Betuwe. Inmiddels woon ik samen met mijn man en drie kinderen in Erichem. Sinds 16 juli 1998 ben ik werkzaam als verloskundige in Geldermalsen. Ik werk sinds de oprichting (01-01-2005) bij de Toekomst als verloskundige en echoscopiste. Binnen de praktijk begeleid ik de groep Centering Pregnancy. Buiten de praktijk ben ik bestuurslid van de regionale vereniging van verloskundigen, Catena.  


Ellen Rooswinkel (midden)

Sinds 2014 ben ik het tweede vaste gezicht van de Toekomst. Daarvoor heb ik als waarneemster binnen de praktijk maar ook in de regio Tiel gewerkt. Voor zowel de pret- als de gespecialiseerde echo's kun je bij mij terecht binnen de praktijk. Ook begeleid ik vanaf mei 2018 de Centering Pregnancy groepen. Vanaf september 2017 volg ik de Master Midwifery Science. Ervaringsdeskundige werd ik in 2014, toen beviel ik van mijn dochter Vita, 1,5 jaar later kwam ook mijn zoon Cas ter wereld.


Lianne Zondag (rechts)

Na mijn afstuderen in juli 2011, ben ik zes jaar werkzaam geweest als verloskundige en echoscopiste in Culemborg en omgeving. Sinds het afronden van de Master of Science in Midwifery in 2015 ben ik naast verloskundige ook werkzaam als docent, onderzoeker en beleidsmedewerker in de verloskunde. In  de regio ben ik actief in verschillende bestuursfuncties. Ik vind het erg leuk te werken bij verloskundige praktijk De Toekomst  en hoop jullie te mogen ontmoeten in deze bijzondere tijd.

Recente berichten

Neem gerust contact met ons op