Praktijkassistentes

Ons team van verloskundigen wordt versterkt door twee fantastische assistentes: Wanda van Steenis en Ciska van Veldhoven . Zij assisteren ons tijdens het spreekuur en meten dan je bloeddruk, bepalen je gewicht, prikken eventueel bloed, maken vervolgafspraken en nemen binnenkomende telefoongesprekken op. Vanuit cliënten horen wij terug dat dit extra contact zeer gewaardeerd wordt. Naast dat het erg gezellig is, wordt het ook als efficiënt ervaren. Doordat de assistentes bepaalde werkzaamheden verrichten, blijft er voor de verloskundige meer tijd over voor de cliënt op het spreekuur.

Wanda van Steenis- de Bruijn (rechts)

Sinds maart 2014 ben ik, met veel plezier, werkzaam als assistente binnen deze verloskundige praktijk. Daarnaast werk ik ook bij Allerzorg Kraamzorg op de planning en als intaker. Zelf ben ik moeder van 4 kinderen en woon met mijn man en kinderen in Waardenburg. Uit persoonlijke ervaring weet ik hoe prettig het is om je thuis te voelen bij de verloskundige. Als assistente hoop ik hier mijn steentje aan bij te kunnen dragen, zodat jij dit ook ervaart in je zwangerschap. Tot ziens in de praktijk! 


Ciska van Veldhoven- van Brakel (links)

Ik ben moeder van 2 meiden, getrouwd en woonachtig in Buren.
In 1998 ben ik begonnen als kraamverzorgende, in 2001 ben ik gaan werken in Ziekenhuis Rivierenland Tiel als kraamverzorgende op de afdeling Gynaecologie/ Verloskunde.
Binnen het ziekenhuis ben ik in 2008 gaan werken op de poli Gynaecologie als poli-assistente en vanaf 2011 ben ik definitief gestopt op de afdeling als kraamverzorgende en heb mij volledig gefocust op de poli.
Naast mijn werk op de Poli Gynaecologie, ga ik mijn loopbaan uitbreiden bij verloskundige praktijk de Toekomst.
Vanaf 1 Januari 2018 ga ik starten met mijn werkzaamheden.
Een nieuwe uitdaging waar ik veel zin in heb. In deze praktijk zal ik jullie aan de balie en telefonisch te woord staan. Verder verricht ik de eerste controles bij jullie, maak vervolgafspraken en ondersteun ik de verloskundige. Samen met een geweldig team ga ik jullie begeleiden en zorg bieden rondom jullie zwangerschap

Recente berichten