Contactgegevens:

verloskundige praktijk de Toekomst

Rijksstraatweg 64-11

4191 SG Geldermalsen

 

Tel.  0345- 473 963

(7 dagen p/week, 24 uur p/dag bereikbaar)

 

E-mail: info@vpdetoekomst.nl

Volg ons voor het laatste nieuws ook op FACEBOOKVoor betrokken en deskundige begeleiding tijdens zwangerschap, bevalling en kraambed

 

Stagiaire Verloskunde

19-03-2017

Gina is eerste jaars student aan de Verloskunde Academie Amsterdam.
Gina zal aanwezig zijn bij het spreekuur, bevallingen en de kraamvisites. Zij zal onder onze begeleiding verloskundige vaardigeden gaan oefenen. Als je bezwaar hebt tegen haar aanwezigheid, kan je dit bij ons aangeven Dan houden wij hier natuurlijk rekening mee.
Ze stel zich ook nog zelf aan jullie voor:

Goeiendag!
Mijn naam is Gina van West, 22 jaar oud en wonend in Tiel. Afgelopen Augustus 2016 ben ik begonnen met de opleiding Verloskunde te Amsterdam op de AVAG. Voordat ik met deze studie begonnen ben, heb ik VWO gestudeerd op het Lek en Linge in Culemborg. Verloskundige zijn is een prachtig beroep. Het begeleiden van een vrouw tijdens de zwangerschap, is ontzettend van belang en spreekt mij enorm aan. Aankomende twee weken zult u mij hier zien rondlopen in de verloskundigen praktijk de Toekomst als stage leerling. Ik heb er ontzettend veel zin in. Ik hoop jullie allen te mogen zien en ontzettend veel te kunnen leren in deze spannende maar zeer mooie tijd!