Contactgegevens:

verloskundige praktijk de Toekomst

Rijksstraatweg 64-11

4191 SG Geldermalsen

 

Tel.  0345- 473 963

(7 dagen p/week, 24 uur p/dag bereikbaar)

 

E-mail: info@vpdetoekomst.nl

Volg ons voor het laatste nieuws ook op FACEBOOKVoor betrokken en deskundige begeleiding tijdens zwangerschap, bevalling en kraambed

 

Praktijkassistentes

Afbeelding 1.jpg

 

Ons team van verloskundigen wordt versterkt door twee fantastische assistentes: Wanda van Steenis en Corette van Kranenburg. Zij assisteren ons tijdens het spreekuur en meten dan je bloeddruk, bepalen je gewicht, prikken eventueel bloed, maken vervolgafspraken en nemen binnenkomende telefoongesprekken op. Vanuit cliënten horen wij terug dat dit extra contact zeer gewaardeerd wordt. Naast dat het erg gezellig is, wordt het ook als efficiënt ervaren. Doordat de assistentes bepaalde werkzaamheden verrichten, blijft er voor de verloskundige nog meer tijd over voor de cliënt op het spreekuur.

 

 WANDA VAN STEENIS - DE BRUIJN  (foto rechts)

Sinds maart 2014 ben ik, met veel plezier, werkzaam als assistente binnen deze verloskundige praktijk. Daarnaast werk ik ook bij Allerzorg Kraamzorg op de planning en als intaker. Zelf ben ik moeder van 4 kinderen en woon met mijn man en kinderen in Waardenburg. Uit persoonlijke ervaring weet ik hoe prettig het is om je thuis te voelen bij de verloskundige. Als assistente hoop ik hier mijn steentje aan bij te kunnen dragen, zodat jij dit ook ervaart in je zwangerschap.. Tot ziens in de praktijk!

 

 CORETTE VAN KRANENBURG (foto links)

Ik ben opgegroeid in de mooie Betuwe en thans woonachtig in Deil met mijn man en zoon, waarvan Margretha in 2000 /2001 als verloskundige de zwangerschap heeft begeleid.
Ik vind het fantastisch dat ik sinds 1 mei 2015 het team van de Toekomst mag versterken als praktijkassistente. Het specialisme was niet geheel nieuw voor mij, want naast mijn functie bij de Toekomst  ben ik sinds 2010 ook werkzaam in het St. Antonius Ziekenhuis te Nieuwegein, waarvan sinds 2012 op de afdeling Verloskunde & Gynaecologie. Het is geweldig om binnen dit 'bijzondere' specialisme werkzaam te zijn.
Ik hoop dan ook vele toekomstige zwangerschappen te mogen volgen tijdens de spreekuren. Bij vragen via de telefoon zal ik, op de dagen dat ik werk, jouw eerste aanspreekpunt zijn.
Ik hoop je snel te mogen verwelkomen op onze prachtige locatie in het Eerstelijns Centrum Gezondheidszorg De Pluk. We zijn klaar voor de Toekomst van jou en jullie baby!!