Contactgegevens:

verloskundige praktijk de Toekomst

Rijksstraatweg 64-11

4191 SG Geldermalsen

 

Tel.  0345- 473 963

(7 dagen p/week, 24 uur p/dag bereikbaar)

 

E-mail: info@vpdetoekomst.nl

Volg ons voor het laatste nieuws ook op FACEBOOKVoor betrokken en deskundige begeleiding tijdens zwangerschap, bevalling en kraambed

 

Klachten

Het is heel onprettig rond te moeten lopen met een vervelende ervaring. Daarnaast vinden wij het ook erg vervelend als een zwangere niet het gevoel heeft de beste hulp gekregen te hebben. Misschien ging het om een misverstand, een verschil in mening, een communicatiestoornis

Als je klachten hebt over onze verloskundige hulp of bejegening, stellen we het zeer op prijs dit bespreekbaar te maken, ook als het moeilijk is.
Door een open gesprek kunnen we met elkaar bespreken waar het mis ging en of we het vertrouwen weer terug kunnen brengen. Misschien vind je het prettig het gesprek te voeren met een collega van de desbetreffende verloskundige. Dat kan, als je het maar aangeeft.

Als een gesprek met je verloskundige onverhoopt niet het probleem oplost, bestaat de mogelijkheid je klacht voor te leggen aan de Klachtencommissie van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV).
Naast het behandelen van je klacht, kun je er ook voor advies te rade gaan.

Het adres van de Klachtencommissie, waar ook het Klachtenreglement kan worden opgevraagd:

Klachtencommissie KNOV
Postbus 2001
3500 GA Utrecht

Tel. 073 - 689 18 90
www.knov.nl