Contactgegevens:

verloskundige praktijk de Toekomst

Rijksstraatweg 64-11

4191 SG Geldermalsen

 

Tel.  0345- 473 963

(7 dagen p/week, 24 uur p/dag bereikbaar)

 

E-mail: info@vpdetoekomst.nl

Volg ons voor het laatste nieuws ook op FACEBOOKVoor betrokken en deskundige begeleiding tijdens zwangerschap, bevalling en kraambed

 

De verloskundigen

Afbeelding3.jpg

Margretha van Riemsdijk - de Nijs

Als geboren en getogen Trichtse, was ik heel blij dat ik na mijn afstuderen in 1998 aan de Kweekschool voor Vroedvrouwen te Amsterdam, terug kon keren naar de Betuwe. Inmiddels woon ik samen met mijn man en drie kinderen in Erichem.

Sinds 16 juli 1998 ben ik werkzaam als verloskundige in Geldermalsen. Ik werk sinds de oprichting (01-01-2005) bij de Toekomst als verloskundige en echoscopiste. Naast mijn werk in de praktijk ben ik op regionaal gebied ook actief binnen de verloskunde als lid van de werkgroep ‘Eenduidige Voorlichting’. Verder ben ik bestuurslid van de gebruikersvereniging Eerstelijns Gezondheidscentrum ‘de Pluk’. 

 

Ik vind het fijn jullie te mogen begeleiden in deze bijzondere periode in jullie levens!

Afbeelding4.jpg

Liesbeth van den Anker - van Steijn

Op 9 juli 2004 ben ik in Rotterdam afgestudeerd als verloskundige. Voordat ik aan deze studie begon, heb ik een aantal jaren als verpleegkundige gewerkt.

Vanaf juli 2004 heb ik voor een aantal praktijken in de regio als waarneemster gewerkt en sinds januari 2006 met veel plezier bij 'de Toekomst'.

Zelf ben ik moeder van drie prachtige kinderen: Lucas (2004), Maureen (2006) en Ruben (2009).

Ik hoop jullie binnenkort te ontmoeten tijdens deze mooie en spannende periode in jullie leven!

Afbeelding2.jpg

Ellen Rooswinkel

Sinds mei 2014 ben ik het 3de vaste gezicht van Verloskundige Praktijk de Toekomst. Daarvoor heb ik gewerkt in de regio Tiel. 

In juli 2009 ben ik afgestudeerd aan de Verloskunde Academie Amsterdam, waarna ik 3 jaar later afgestudeerd ben als gynaecologisch en verloskundig echoscopiste. 

 

Ervaringsdeskundige werd ik in februari 2014 en november 2015, toen ben ik bevallen van mijn dochter Vita en zoon Cas. We wonen met elkaar in Tiel.

 

In de regio ben ik zowel actief als bestuurslid van de vereniging van verloskundigen ‘Catena’, als van ons samenwerkingsverband met het ziekenhuis en de kraamzorg: ‘Netwerk Geboortezorg Rivierenland’. 

 

Ik kijk met plezier en enthousiasme uit naar het begeleiden van jullie zwangerschap, bevalling en kraambed!